Bouillon recepten

Een goede bouillon is de basis voor elke geweldige saus of soep! Hoewel bouillonblokjes soms natuurlijk makkelijk zijn, bevatten ze veel zout en weinig vitaminen. Probeer ook eens zelf een van mijn bouillons te maken en proef het verschil! Vergeet niet dat een eigengemaakte bouillon misschien meer tijd kost, maar dat je een deel ervan ook kunt invriezen en zo voor een tweede soep kan gebruiken!

Visbouillon

Bereidingstijd:  
90 minuten

Als je een lekkere soep vissoep of vissaus wilt maken is het haast onmogelijk om dit van bouillonblokjes te doen en is eigenlijk ook helemaal niet zoveel werk of moeilijk als mensen vaak denken. Succes gegarandeerd!

Groentebouillon

Bereidingstijd:  
60 minuten
Groentebouillon

Bouillon kan natuurlijk altijd van een bouillonblokje gemaakt worden of de in de handel verkrijgbare bouillon in een pot (fond) kan gebruikt worden, maar er gaat niets boven zelfgemaakte bouillon en soep...

Kippenbouillon

Bereidingstijd:  
100 minuten
Kippenbouillon

Een zelfgemaakte kippenbouillon is de perfecte smaakvolle basis voor veel sauzen en soepen. Vers gemaakte kippenbouillon is absoluut niet te vergelijken met bouillons van poeder, blokje of uit een pot.

Welke wijn past bij dit recept?


Welke wijn past bij dit gerecht?

Rudy's Facebook


FacebookTwitterGoogle+PinterestE-mail pagina+Print pagina+
Terug naar bovenNaar boven