Tips & Tricks

Hier vind je allerlei handige tips en hacks voor in de keuken en om mijn recepten nog beter te doen slagen! Probeer je al heel lang iets te maken, maar lukt het nooit echt? Laat het mij dan zeker weten, wellicht kan ik er wat mee!

10 Manieren om etensrestjes beter te benutten!

Het is natuurlijk zonde om eten weg te gooien en ook nog eens slecht voor het milieu, daarom heb ik een lijst opgesteld met 10 tips hoe je etensrestjes, teveel aangekocht voedsel en overschotten beter kunt benutten. Onderaan de pagina kan je ook nog wat gegevens over de hoeveelheid verspilling van voedsel in Nederland vinden.

Kruidenmixen zelf maken

Alle in de winkel verkrijgbare kruidenmixen kan je natuurlijk ook zelf maken! Ik heb een overzicht gemaakt van veel voorkomende kruidenmixen en wat je nodig hebt om die zelf te maken. Als je zelf je kruidenmixen maakt weet je ook zeker dat er geen E-nummers en/of smaakversterkers in zitten!

Soep en bouillon maken

Soep maken, in principe kan iedereen het natuurlijk, maar met deze handige tips lukt je soep misschien net wat beter! Een perfecte soep lukt pas echt goed als je ook zelf je bouillon maakt!

Rudy's Facebook


FacebookTwitterGoogle+PinterestE-mail pagina+Print pagina+
Terug naar bovenNaar boven