Witlof met rode bietentartaar

Bereidingstijd:  
90 minuten
Witlof met rode bietentartaar

Aardse geroosterde bieten worden opgefleurd door verse sinaasappelschil en pittige balsamico. Dit kleurrijke en gezonde hapje wordt leuk gepresenteerd in witlofbladeren.

Groentebouillon

Bereidingstijd:  
60 minuten
Groentebouillon

Bouillon kan natuurlijk altijd van een bouillonblokje gemaakt worden of de in de handel verkrijgbare bouillon in een pot (fond) kan gebruikt worden, maar er gaat niets boven zelfgemaakte bouillon en soep...

Kippenbouillon

Bereidingstijd:  
100 minuten
Kippenbouillon

Een zelfgemaakte kippenbouillon is de perfecte smaakvolle basis voor veel sauzen en soepen. Vers gemaakte kippenbouillon is absoluut niet te vergelijken met bouillons van poeder, blokje of uit een pot.

Rudy's Facebook


FacebookTwitterGoogle+PinterestE-mail pagina+Print pagina+
Terug naar bovenNaar boven